Erciş Belediyesi okul yardımlarını sürdürüyor

27 .ÅŸubat 2010 00:53  

 

Erciş Belediyesi okul yardımlarını sürdürüyor

ErciÅŸ ilçesinde ‘Gönülden Gönüle EÄŸitim Projesi’ kapsamında ErciÅŸ Belediye BaÅŸkanlığı tarafından 6 ilköÄŸretim okulu ile 1 anaokuluna çeÅŸitli miktarlarda katkı ve yardımlarda bulunulduÄŸu bildirildi.

ErciÅŸ Belediye BaÅŸkanı Fatih Çiftci, proje kapsamında kendilerine verilen kardeÅŸ okulların dertlerinin kendi dertleri sevinçlerinin ise sevinçleri olarak gördüklerini belirtti. 6 yıldır eÄŸitim kurumlarına belediye olarak imkanlar dahilinde katkı saÄŸladıklarını hatırlatan Çiftci, “Göreve geldiÄŸimiz günden itibaren ilçemizdeki eÄŸitim kurumlarına ÅŸimdiye kadar 1 milyon 300 bin TL deÄŸerinde katkı saÄŸlamış bulunmaktayız.

Okullarımızın fiziki ihtiyaçları arasında bulunan altyapı, çevre ve park düzenlemeleri, oyun ve dinlenme alanlarının kurulması, yeÅŸillendirme aÄŸaç dikimi, okul önlerinin asfaltlanması, OSS ve SBS’ ye giren öÄŸrencilerimize kaynak kitap temini, takdir alan öÄŸrencilerimize kalem seti, yine okul kütüphanelerine binlerce hikaye kitabı, roman ve kaynak kitap bağışında bulunduk. Bu arada, ilçemizde sürdürülen ‘Gönülden Gönüle EÄŸitim Projesi’ kapsamında da belediyemize kardeÅŸ okul olarak verilen Ebubekir Çiftci Ä°lköÄŸretim Okulu’nun bakım ve onarımı, ses düzeninin yenilenmesi, Atatürk köÅŸesi ve büst yapımı yanında, okul bahçesinin asfaltlanması gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir.

Merhum annem ile babamın isminin verildiÄŸi Ebubekir-Kadriye Çiftci Anaokulu arsasını ÅŸahsi olarak karşılamamızın ardından, anaokulunun mefruÅŸatının alınması, çevre düzenlemesi, muhtelif kırtasiye yardımı yanı sıra yüzlerce oyuncak hediye edilmiÅŸtir. Yine proje kapsamında ilçemiz Bozyaka, Oyalı, AÄŸaçören, Ergücü ve Bulamaç köy ilköÄŸretim okullarına da belediye olarak ilk etapta okuma ve kaynak kitap, çeÅŸitli türde oyuncak verilmiÅŸ olup, yardımlarımız yine imkanlarımız dahilinde devam edecektir. Ayrıca, okul öncesi eÄŸitime katkı anlamında ise üç mahallemizde açılan okul öncesi ana sınıflarının kirası da belediyemiz tarafından karşılanmaktadır” dedi.

Erciş Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler

26 ÅžUBAT 2010

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Nihat
Toplam 383 Ãœye
Son FotoÄŸraf
bursa erçiş derneği kadınlar köfte gunu inci kefali festivali zohrap abı gunun anlaminı belirten konuşmasını yap 23.10.2011 Erciş Depremi İ.Tunç 2 yıl kahrımızı ceken zohrap bakbak başkanlıgi kaz 30 mayıs erkek üyelerin pazar kahvaltısı piknık olurda davul zurna calinırda erçişlı hıc du Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist