ErciÅŸ Belediyesi'nden her mahalleye taziye evi

24 Haziran 2010 08:01  

 

ErciÅŸ Belediyesi'nden her mahalleye taziye evi


ErciÅŸ Belediyesi tarafından ‘Her mahalleye bir taziye evi projesi’ çalışmaları baÅŸlatıldı. Proje kapsamında Latifiye Mahallesi’ne umumi tuvalet, gasılhane, taziye evi ile kuran kursu binasının da bulunduÄŸu 750 metre kare büyüklüÄŸündeki inÅŸaat yapımının tüm hızıyla devam ettiÄŸini belirten ErciÅŸ Belediye BaÅŸkanı Fatih Çiftci, asli görevlerinin yanı sıra sosyal faaliyetler ile de halka hizmet vermek amacında olduklarını söyledi.

Belediye olarak daha önce mahallelere 5 adet cami yapımını tamamlayarak vatandaÅŸların hizmetine açtıklarını belirten BaÅŸkan Çiftci, ayrıca her mahalle muhtarlığına ise ikiÅŸer adet taziye çadırı verdiklerini anımsattı. Çiftci, yeni baÅŸlatmış oldukları proje kapsamında ise mahalle camilerine üç kattan oluÅŸan bina inÅŸaat ettiklerini belirterek, “Yapılan inÅŸaatın birinci katına umumi tuvalet, gasılhane, ikinci katı taziye evi, en son katına da kuran kursu hizmet binası inÅŸa etmekteyiz. Bu projemizi öncelikle Latifiye Mahallesi’nde baÅŸlattık. Toplam 750 metre kare alanı kapsayacak inÅŸaatın tamamlanmasının ardından aynı projemizi bu yıl içinde Kışla, Alkanat ile Salihiye mahallerimizde de baÅŸlatacağız. Ayrıca, arsası olmayan camilere ise bedeli ödenmek suretiyle yer tahsisi yoluna gideceÄŸiz. Ä°leriki zamanda projeyi geriye kalan 11 mahallemizde de aynı ÅŸekilde uygulayacağız” dedi. 

erciÅŸ gazetesi

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Nihat
Toplam 383 Ãœye
Son FotoÄŸraf
şadırvan Bursa Gren Cafe BURSADA `Kİ ERCİŞLİ`LER 2010 PİKNİK ŞÖLENİ BURSADA `Kİ ERCİŞLİ`LER 2010 PİKNİK ŞÖLENİ Abdal Mezrası Köyü - Kasım Demir (köy sakini) Erciş\'te eski yeniye ayak uydurmuş bursa erçiş derneği kadınlar köfte gunu BURSA ERCİŞ`LİLER DERNEĞİ ÇANAKKKALE GEZİSİ 5-18 Aralık İst. Tepe Nautilus Alış Veriş Merkezi Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist