Erciş Devlet Hastanesi'nden ilk yardım kitabı

20 Temmuz 2010 13:18  

 


ErciÅŸ Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi Op. Dr. Laçin Habibi, görevinden istifa ettiÄŸi bu günlerde giderayak önemli bir hizmet daha gerçekleÅŸtirdi. 28.06.2010 tarihinde kaymakamlık makamının onayıyla gerçekleÅŸen çalışmada, "ErciÅŸ Devlet Hastanesi EÄŸitim Birimi" ekibince "Temel Ä°lkyardım Uygulamaları EÄŸitim Kitabı" adı altında bir çalışma baÅŸlatıldı. ErciÅŸ'teki tüm kurum ve kuruluÅŸlara dağıtılan kitapta, temel ilkyardım bilgileri anlaşılır ve resimli ÅŸekilde uzmanlarca hazırlanmış. Amaçlarının ilkyardım konusunda kurumları bilgilendirmek olduÄŸunu dile getiren Op. Dr. Laçin Habibi, ülkemizdeki ne büyük eksikliklerin başında ilk yardımı iyi bilememenin geldiÄŸini ifade etti. 

Ansiklopedik büyük boy olarak hazırlanan kitap toplam 44 sayfa. Kitap, 20.07.2010 tarihi itibariyle üst yazıyla kurumlara dağıtılmış durumda. Söz konusu yazıda, kurumların talebi durumunda ilkyardımın kendilerine eÄŸitim olarak da verilebileceÄŸi vurgulanmakta.

Görevi süresince önemli baÅŸarılara imza atan bir baÅŸhekim olan Laçin Habibi, geçen ay sürpriz ÅŸekilde bu görevinden istifa etmiÅŸti. Ä°stifa iÅŸleminin sonuçlanmasını bekleyen Habibi, aynı hızla çalışmalarına da devam etmekte.

Ercisnet.com olarak sayın doktora çalışmalarından dolayı teÅŸekkür ederiz.

Ercisnet.com Haber.

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
Diğer Sağlık Haberleri
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Nihat
Toplam 383 Ãœye
Son FotoÄŸraf
Rıfat Çalışkan Erciş Depremi 1 Nisan 2012 kutlamalarından 8 bursa erçiş derneği kadınlar köfte gunu Gülşen Çağan ve Ali Dağer Rıfat Çalışkan Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist