Erciş İşletme Fakültesi'ne ait ikinci etap binanın onarımına start verildi

16 Temmuz 2010 03:44  

 

Erciş İşletme Fakültesi'ne ait ikinci etap binanın onarımına start verildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) baÄŸlı ErciÅŸ Ä°ÅŸletme Fakültesi'ne ait ikinci etap binanın onarımına start verildi. 

Yıldızlar Holding A.Åž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı hayırsever iÅŸ adamı Sebahattin Yıldız tarafından geçen yıl onarımı tamamlanarak törenle hizmete açılan ErciÅŸ Ä°ÅŸletme Fakültesi derslik binasının ardından, bu kez de ana binanın tadilat ve onarım iÅŸlemlerine baÅŸlandı. Van YYÜ teknik ekibi tarafından tadilat projesinin teslim edilmesinin ardından çalışmalara baÅŸlatılan binanın bu yıl sonuna doÄŸru tamamlanarak fakülte dekanlığına teslim edileceÄŸi bildirildi.
 
Bu arada, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun ise iÅŸ adamı Sebahattin Yıldız'a ilçe halkı olarak minnettar olduklarını söyledi. Ä°ÅŸ adamının bu bölgenin insanı ve bir eÄŸitim dostu olduÄŸuna vurgu yapan Altun, "Sayın Sebahattin Yıldız'ın mütevazı katkılarıyla geçen yıl bir binanın onarımını tamamlanarak ErciÅŸ Ä°ÅŸletme Fakültesi'ni hizmete almıştık. Bugün de, yine Sayın Yıldız'ın desteÄŸiyle bir binayı daha hizmete almaya hazırlanıyoruz. Ayrıca, büyük bir binanın daha Yıldızlar Holding A.Åž. tarafından kampus alanı içinde inÅŸa edilmesi sözünü de aldık. Ä°nanıyorum önümüzdeki dönemde tamamıyla eÄŸitime arıtılmış bu kampus alanında, ilçemizde eksik olan yüksek öÄŸrenim ayağını da böylece tamamlamış olacağız. EÄŸitime yaptığı büyük desteÄŸinden ötürü Yıldızlar Holding A.Åž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sayın Sebahattin Yıldız'a bir kez daha ÅŸahsım ve ErciÅŸliler adına teÅŸekkür ediyorum" dedi.

Ercis Gazetesi

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Nihat
Toplam 383 Ãœye
Son FotoÄŸraf
gazi BURSADA `Kİ ERCİŞLİ`LER 2010 PİKNİK ŞÖLENİ Ulupamir el sanatları Patikler - İsmet Tuınç şehir merkezi kış keyif inci kefali festivali Rıfat Çalışkan 19 Eylül Ahtamara Ayini Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist