Erciş'in artık kaliteli nikah salonu var

16 Ocak 2011 13:24  

 

Erciş'in artık kaliteli nikah salonu var

ErciÅŸ Belediyesi'nin, tadilat, onarım ve bütün mefruÅŸatıyla yenilediÄŸi nikah salonu, 34 yıl aradan sonra törenle hizmete girdi. ErciÅŸ Atatürk Parkı içinde 500 metrekare kapalı alana sahip salonun açılışındaki törene, ErciÅŸ Kaymakamı Ramazan Fani, Belediye BaÅŸkanı Fatih Çiftci, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mehmet Köklü, kamu kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgüt baÅŸkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

ErciÅŸ Kaymakamı Ramazan Fani, ilçe için çok önemli bir kazanım olan ErciÅŸ Belediyesi salonun açılışı için bir arada bulundukları söyledi. ErciÅŸ'in her geçen gün büyüyen, geliÅŸen, il adayı bir ilçe olduÄŸuna dikkat çeken Kaymakam Fani, "ErciÅŸ büyüdükçe, geliÅŸtikçe bu büyümeye orantılı olarak ta ihtiyaçları beraberinde geliyor. EksikliÄŸi görerek bu güzide nikah sonunu ilçeye kazandıran Belediye BaÅŸkanımıza ve mesai arkadaÅŸlarına çok teÅŸekkür ediyorum. Belediye nikah sarayı ErciÅŸ'e ve ErciÅŸ halkına hayırlı olsun" dedi.

Belediye BaÅŸkanı Fatih Çiftci ise, kendilerinin göreve baÅŸladığı günden bugüne kadar bir tek ilkeyle hareket ettiklerini, bu ilkelerinin ise Allah rızası için ilçeye hizmet etmek, ErciÅŸ'in önünü açmak, ErciÅŸ'i hak ettiÄŸi noktaya taşımak için personel ile birlikte mesai gözetmeden ilçeye hizmet etmek olduÄŸunu söyledi. Çiftci "ErciÅŸ her geçen gün geliÅŸiyor ve büyüyor. Allah nasip ederse daha da büyüyecektir. Gerek hükümetimizin yapmış olduÄŸu yatırımlar, gerekse yerel yönetim olarak bizlerin yaptığı yatırımlar. Ä°ÅŸ adamlarımızın, esnaflarımızın yapmış olduÄŸu yatırımlarla ErciÅŸ, bölgesinin incisi haline geldi ve gelmeye de devam etmektedir" diye konuÅŸtu.

Amaçlarının modern, bölgesinde kalkınmaya yelken açmış bir ErciÅŸ oluÅŸturmak olduÄŸunu, 7 yıl öncesi ErciÅŸ ile bugünkü ErciÅŸ'i kıyaslamanın mümkün olmadığını belirten BaÅŸkan Çiftci, konuÅŸmasını ÅŸöyle sürdürdü: " VatandaÅŸlarımız düÄŸünlerini, kurumlarımız, derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ise toplantı, konferans tiyatro biri etkinliklerini bu salonumuzda gönül rahatlığı içinde yapabileceklerdir. Binamızın tadilat onarım ve bütün mefruÅŸatıyla 62 bin 800 TL artı KDV'ye tamamlayarak bugün halkımızın hizmetine sunduk. ErciÅŸ Belediyesi Nikah Sarayı memleketimize, halkımıza hayırlı uÄŸurlu olsun."

KonuÅŸmaların ardından, nikah salonu Ä°lçe Kaymakamı Ramazan Fani, ErciÅŸ Belediye BaÅŸkanı Fatih Çiftci, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mehmet Köklü tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. 

Sadık Çakır'ın haberinden özetlenmiÅŸtir.

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Nihat
Toplam 383 Ãœye
Son FotoÄŸraf
izzet kazancı Ahtamara Heykel Sergisi yar şah ali kümbeti    Foto:Ali Dağer ERCİŞ İN EN ESKİ MERKEZ CAMİ KARAYUSUF PAŞA CAMİİ ibrahim ve halil mısırlıoğlu Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist