ERSÄ°AD ve Vizyon

22 Aralık 2009 12:07  

 

ERSÄ°AD ve Vizyon

ERSÄ°AD ve Vizyon

ERSÄ°AD yeni baÅŸkanını seçti. Eski baÅŸkan yeni baÅŸkana muhtemelen bir daha yüzüne bakılmayacak, koyulacak yer bulunamayan, atılıp da kurtulamayacağınız o bildik kötü plaketlerden birini verdi. Peki yeni seçilen baÅŸkanın vizyonu ne? Gelecek baÅŸkana plaket vermek mi olacak bu vuzyon yoksa baÅŸka bir ÅŸey mi? Ercisnet.com yorumladı:

YORUM

ERSÄ°AD'ın yeni baÅŸkanı, sayın Önder BeyaztaÅŸ; henüz seçildiÄŸiniz görevin ilk günlerinde size, ErciÅŸ'e yapılacak en büyük yatırımın kültür yatırımı olduÄŸunu anımsatmak istedik. Sizden tüm ErciÅŸliler adına özel ricamızdır, gelecek baÅŸkana görevinizi devrederken lütfen plaket vermeyiniz ama Emrah Kültür Merkezi'nin anahtarını teslim ediniz. O zaman ErciÅŸ sizi unutmayacaktır. Ancak bildiÄŸiniz kötü plaketlerden, sıkıcı törenlerden sonra bilinen konuÅŸmalarla iÅŸi yeni gelene devrederseniz, biliniz ki size vizyonsuzluk eleÅŸtirisi getirerek buradan yine sesleneceÄŸiz. Ama gönlümüz sizin ErciÅŸ'e baÅŸka bir ufukla yaklaÅŸmanızı istiyor.

Gelin birlikte çalışalım, elele verelim ve ErciÅŸ'in yeni kuÅŸaklarının saÄŸlıklı geliÅŸimine dev bir katkı yapalım. Ä°çinde sergilerin açıldığı, konferansların verildiÄŸi, harika bir kütüphaneye sahip, teknolojiyle donatılmış güzel bir sahneye ve deÄŸiÅŸik büyüklükteki baÅŸka bir iki konser, ve toplantı salonuna sahip böyle bir kültür merkezi, inanın ki ErciÅŸ'in kaderini deÄŸiÅŸtirecektir.

Sayın baÅŸkan, lütfen kendinizi tarihe yazdırmak için bu yeni vizyona sahip çıkın. Size bu yakışır, ErciÅŸ'e bu yakışır.

Yeni görevinizde baÅŸarılar diliyoruz.

Ercisnet.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
       Facebook'ta PaylaÅŸ       
DiÄŸer YORUM Haberleri
Editör
Ãœye GiriÅŸi
Kullanıcı Adı:
Åžifre:
Ãœye Ol / Åžifremi Unuttum
Ãœye Ä°statistikleri
Son Ãœye Vedtinc
Toplam 384 Ãœye
Son FotoÄŸraf
BURSADA `Kİ ERCİŞLİ`LER 2010 PİKNİK ŞÖLENİ ulupamir köprüsü köyde kış-i.tunç Mustafa VAROL Erciş- Celal Gazioğlu Erciş'te dengbejlik için güzel haber Portre Rıfat Çalışkan Halil Emrah Macit
Finans
Alış Satış
EUR YTL YTL
USD YTL YTL
Spiritüalist